Våran prins är här! <3

Igår 13:55 föddes en liten kille. Charlie Raymond Childs. Helt overkligt och helt magiskt. Det vart en december bebis, otippat. Men ännu mer otippat var att det var en pojke och inte en liten tjej som vi trodde. Välkommen till värden världens finaste pojke! 

Kommentarer:

1 Sofie:

Åh så fin!😍 stort grattis! Jättefint namn också, vi funderar också på Charlie om det blir en kille, men "alla" säger tjej och det tror vi med. Så spännande att se vem som är där inne! Jag har BF i jan.

2 manblirvadmantanker.blogg.se:

Vilken överraskning! Stort grattis till hela familjen!

Svar: Stort tack :)
Sofie Childs

3 Anonym:

Grattis! Och vilken chock det måste ha varit att varit inställd på en flicka men ut kom en pojke 😊 Visade er barnmorska vid RUL vad hon baserade på att det var en flicka? Typ blygdläppar osv? Vi väntar flicka i vår men tycker barnmorskan reserverade sig så mycket så man vet ju aldrig 😊 Njut av bebisbubblan nu!

Svar: Stort tack! Det kom som en lite chock och jag trodde nästan jag skulle kunna bli "besviken" om det skulle bara en pojke. Just för att man varit så inställd på en tjej. Men det spelade verkligen ingen roll när han kom. Jag frågade faktiskt vad dom tittade på när hon kollade könet, hon sa att det bar uppbyggnaden. Men hon sa också att det var svårt att se då navelsträngen täckte lite.
Sofie Childs

4 Anonym:

Två otippade saker men så underbart :) Grattis till er prins!!

Svar: Tack :)
Sofie Childs

5 Izabela:

Stort grattis! Själv har jag BF 9/1 och det ska vara en pojke (sägs det), hoppas att han också vill komma ut snart. Hade velat ha ett december barn, men chansen är nog väldigt liten just nu. Fint namn på ert pojk!

Svar: Stort tack! Du har en väldigt häftig resa framför dig, helt magiskt <3
Sofie Childs

6 Anna :

Vilken fin liten kille, grattis 🎉

Svar: Stort tack! :)
Sofie Childs

7 Linda:

Grattis!! :D

Svar: Stort tack! :)
Sofie Childs

8 Ylva:

Stort grattis! Vilken överraskning att det blev en liten pojk, men så härligt! Hoppas ni mår bra hela familjen!

Svar: Tack Ylva! :)
Sofie Childs

9 Anonym:

Väntar ivrigt på uppdateringar från dig :)

10 Anna:

Stort grattis till er lilla skönhet!
Nu blir jag lite osäker, eftersom vår BM trodde att vi väntar en liten tjej. Kanske blir en pojk för oss också? Haha. Men visst var er BM lite osäker på kön? :)

Svar: Tack! :)
Hehe, ja hon sa att det var lite svårt att se, navelsträngen låg mellan benen. Men när hon ändå väljer att uttrycka vilket kön det är så tror man ju att hon är ganska säkert.
Sofie Childs

Kommentera här: